Många tycker att Lupa är ett så konstigt namn. Lupa betyder vargtik på italienska och det finns också en känd staty med det namnet i Rom som består av en vargtik som diar två människobarn Remolo och Romolo. Dessa två sägs ha grundat staden Rom. Lupa är en mycket balanserad hund både exteriört och i huvudet. Hon är linjeavlad på Scharon Tipit z Hanky och är också mycket lik henne. Hon har ställts ut en hel del och har alltid fått väldigt bra kritik från olika domare från olika länder och värlsdelar. Hon ställdes ut på Världs-, Världsterrier - och Världsamstaffspecialen 2008. Hon fick på alla tre omdömet excellent. Hon placerades sig dessutom som tredjen bästa championtik i världen 2 av dagarna. Hon Finsk, Estnisk, Svensk och Internationell utställningchampion. Hon har också mentalbeskrivits 14 mån gammal med bra resultat. Lupa har en otroligt snabb avreaktionförmåga och är skottfast. Hon är lätta att leva med, lätt att ta med och lämna ensam. Barnens gosefavorit, hon tycker helt enkelt om att knöka ned sig hos barn hur mycket det än sprattlar, skriker och retas med varandra. Förutom att hon är en mycket bra och lugn familje hund, tränas och tävlas hon i lydnad. Vi hoppas ta ett LP i 1:an och så fort som möjligt ta det sista 1:a priset i viltspår för championatet. Lupa är godkänd eftersöks hund på skadat vilt och har tagit 2 st första priser i viltspår i öppenklass och 1:a pris i tävlingslydnad.

BISS
Zican's Dick Steel
WW CH
Ralph Du Donjon Magnolia
Tippitts Young Fireball Jerry Lee
CH
Magnolias First Lady
BISS Ch
Scharon Tipit Z Hanky

Tippit's Irish Mike

CH
Tipsy
CH
Zican's Heide Ho
CH
Mr Johnny by Choice Steel

Penny

David

Zican's Foxie Red Thunder
CH
Woods EZ Diamond Backdragon
BISS CH
Scharon Tipit Z Hanky
Född: 040305
Uppfödare: Patrik Cederlöf
Höjd & vikt: 47 cm & 27 kg
Hälsa: HD B/C, ED 0/0, Knä UA
NCL-A: CLEAR
MH: 14 månader gammal

Utställning: Internationell, estnisk, finsk och svensk champion. Bästa minitikvalp Amstaffspecialen 2004 (26 deltagande), Best in show -valp 7/8-04 (inofficiell). Placering i championklass på WDS, Världs Terrier Utställning och Världs Amstaff special 2008.
Tävling: Godkänt anlag för viltspår, 2 st 1:a pris i viltspår, 1 första pris (1:a placering) i Lkl I
Avel: Endast på två kullae. 2 BIS Avel, mamma till 2 BIS uppfödargrupper, mamma till BISS vinnare och olika typer av champions.