C.I.B SECH EECH FINCH SVCH

Zicans A Heart of Gold

Lupa var stamtik hos oss och hon hade 2 kullar. Alla våra kullar härstammar från henne. Många tycker att Lupa är ett så konstigt namn. Lupa betyder vargtik på italienska och det finns också en känd staty med det namnet i Rom som består av en vargtik som diar två människobarn Remolo och Romolo. Dessa två sägs ha grundat staden Rom. Lupa var en balanserad hund både exteriört och i huvudet. Hon var linjeavlad på Scharon Tipit z Hanky och var också mycket lik henne. Det var inte det roligaste hon visste med hundutställning men lite ställde hon upp och fick alltid väldigt bra kritik från olika domare från olika länder och värlsdelar. Hon ställdes ut på Världs-, Världsterrier - och Världsamstaffspecialen 2008. Hon fick på alla tre omdömet excellent. Hon placerades sig dessutom som tredjen bästa championtik i världen 2 av dagarna. Hon Finsk, Estnisk, Svensk och Internationell utställningchampion. Hon har också mentalbeskrivits 14 mån gammal med bra resultat. Lupa hade en otroligt snabb avreaktionförmåga och var skottfast. Hon var lätt att leva med, lätt att ta med och lämna ensam. Barnens gosefavorit, hon tyckte helt enkelt om att knöka ned sig hos barn hur mycket det än sprattlade, redades och skrek. Förutom att hon är en mycket bra och lugn familje hund, tränas och tävlas hon i lydnad. Hon tävlade i lydnad med ett 1:a pris och stod överst på prispallen. Hon blev även som veteran viltspårchampion.

Lupa är mamma till kanske den mest vinstrika Amstaffen i världen Multich EW-11 EW-14 WV-17 WV-18 Capa Tosta Lupetta. Mer om henne kan du läsa HÄR.

BISS
Zican's Dick Steel
WW CH
Ralph Du Donjon Magnolia
Tippitts Young Fireball Jerry Lee
CH
Magnolias First Lady
BISS Ch
Scharon Tipit Z Hanky

Tippit's Irish Mike

CH
Tipsy
CH
Zican's Heide Ho
CH
Mr Johnny by Choice Steel

Penny

David

Zican's Foxie Red Thunder
CH
Woods EZ Diamond Backdragon
BISS CH
Scharon Tipit Z Hanky
Född: 040305
Uppfödare: Patrik Cederlöf
Höjd & vikt: 47 cm & 27 kg
Hälsa: HD B/C, ED 0/0, Knä UA
NCL-A: CLEAR
MH: Skottfast

Utställning: Internationell, estnisk, finsk och svensk champion. Bästa minitikvalp Amstaffspecialen 2004 (26 deltagande), Best in show -valp 7/8-04 (inofficiell). Placering i championklass på WDS, Världs Terrier Utställning och Världs Amstaff special 2008.
Tävling: Viltspårchampion , 1 första pris (1:a placering) i Lkl I
Avel: 2 kullar, BIS Avel, mamma till 2 BIS uppfödargrupper, mamma till BISS, multichampions, Europa och Världsveteran vinnare och champions i både arbetande och exteriör.