2018 -inga valpar planerade

Valparna har flyttat

Mamma är vår egenuppfödda tik Capa Tosta Queen of The Night "Etna"hon har HD AA ED 00, gjort BPH (skottfast). Hon är ataxia clear. Hon innehar titlarna RLDN och är svensk Viltspårchampion med många 1:a priser. Hon har representerat rasen i Terrier SM -16. Hon var också förra året Årets Rallyhund N på Väsby brukshundsklubb. Hon har ett godkänt doft prov i Nosework och har tävlat i det. På utställnigsfronten har hon 2 cert i Lettland, R-cert i Finland och Sverige. Hon är även BIR RetoWinner i Riga -16.

Pappa till kullen är en finsk hane Masterbolt Gold Rush "Naksu". Han har HD BB, ED 00, knän 0/0. Han har ett hjärta UA med doppler och röntgen rygg UA. Öga -ett hårstrå hö öga. Han är ataxia carrier. Han har gjort MH (skottfast) och har ett godkänt behörighetsprov. Naksu är även rallylydnads titlad.. Båda Naksus föräldrar är brukschampions, de enda i rasen! Han är exteriörchampion i Estland, Sverige och Finland. Han kan även stoltsera med trots sin unga ålder i de sammanhangen med en BEST IN SHOW -National All Breed Show! Han har även blivit BIG 1 2ggr.

 

-Valparna är doldafel försäkrade i Agria.

- Jag som uppfödare önskar att valparna i vuxen ålder röntgas, testas mentalt (BPH eller MH) och ställas ut minst 1 gång officiellt.

olivemark@gmail.com

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chubbie och Smillan 2007

 

  • Vi ordnar med valp och träningsträffar för våra valpköpare, samt är tillgängliga för råd och information efter bästa förmåga under hela hundens liv.
  • Erfaren och ärlig information kring rasen och föräldradjur.
  • Hälsotestade och mentalbeskrivna födräldradjur.

  • Ett kompendie innehållande tips om foder, avmaskning, träningstips, socialistering etc
  • Valpen är när du köper den registrerad i svenska kennelklubben, vaccinerad, ID märkt, veterinärbesiktad och avmaskad.
  • Vi står också för valpköpares medlemskap i svenska amstaffklubben under första året.
  • Valparna kommer att vara dolda fel försäkrade i 3 år.
  • Förutom tid, plats och engagemang til sin nya familjemedlen förväntar vi oss att ni röntgar er hund på armbågar och höfter efter 1 års ålder. Det är viktigt för oss för att kunna utvärdera hela kullar.
  • Vi förväntar också att ni mentalbeskriver den. Vi lägger ned mycket tid och engageman på varje kull och det är viktigt för oss att avkommorna genomgår detta.